Over a.b. art

Authentic and basic art

a.b. art is een horlogemerk voor mensen die houden van eenvoudig design zonder glitter & glamour, gemaakt in simpele vormen en materialen, Swiss made, in een bedrijf waar dagelijks met passie en zorg gewerkt wordt aan de horloges: a.b. art – authentic and basic art. Het horlogemerk is sinds 1991 op de markt, eerst vanuit Duitsland en later vanuit horlogestad Biel in Zwitserland, waar het bedrijf in 2003 is geintegreerd in de onderneming Fashiontime.

De collectie bestaat uit diverse series horloges: eenvoudige ronde en vierkante modellen met verschillende wijzerplaten en leverbaar met gekleurde banden. Zowel voor dames als heren. Daarnaast zijn er de voor a.b. art zo kenmerkende ronde horloges met datum aanduiding in diverse uitvoeringen. Voor heren zijn er verder diverse chronografen en automaten.

Alle a.b. art horloges zijn voorzien van saffierglas en hebben een roestvrijstalen kast. Naast de standaard lederen banden zijn er ook diverse stalen banden leverbaar, zoals eenvoudige spangbanden en milanese banden.

Banden zijn altijd na te bestellen in dezelfde kleur of in een andere kleur, vraag ons naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse in dit product?

Stuur ons een bericht. Dan laten wij u snel weten waar u dit product kunt aanschaffen.