Taloumis maakt colliers in alle soorten en maten….

Deze zogenoemde ‘basiscolliers’ worden verkocht om te dragen met een hanger, kraal, parel of wat je er nog meer aan kunt hangen. Sommige colliers zijn ook heel mooi om puur te dragen. Alle colliers zijn voorzien van het door Taloumis gepatenteerde Doubleclip slot. Erg handig in gebruik en altijd bijpassend bij het collier. De collectie bestaat uit colliers met staaldraadjes, zowel in alleen edelstaal als in bi-color met verzilverde, vergulde of roséverguld. Verder zijn er colliers in diverse varianten met een opvallende kleur. Ook maakt Taloumis colliers van bio rubber in zwart en wit, voorzien van een stalen binnen collier, waardoor het collier sterk is. 

Veel goudsmeden en juweliers gebruiken de colliers in combinatie met sieraden uit eigen atelier, maar de wat dikkere, vollere varianten zijn ook prachtig zonder hanger.

Wij verkopen vooral de gekleurde colliers in combinatie met de kralen en hangers van Otracosa en Apero. Er zijn daardoor prachtige combinaties te maken in ton sur ton … De maten 42, 45 en 50 cm houden wij van de meest verkochte colliers op voorraad. Alle overige lengtes en speciale colliers verkopen wij op bestelling. Op de pagina ziet u een overzicht van de meest voorkomende colliers.

Heeft u interesse in dit product?

Stuur ons een bericht. Dan laten wij u snel weten waar u dit product kunt aanschaffen.