Otracosa

Otracosa (Spaans voor ‘iets anders’) is een kleurrijke collectie sieraden gemaakt van geanodiseerd aluminium. De sieraden worden sinds eind jaren ’80 ontworpen door Reinhard Gremli en geproduceerd in Zwitserland. De collectie bestaat uit colliers, armbanden, oorbellen, broches en ringen in 18 verschillende kleuren.

Geanodiseerd aluminium is een ideaal materiaal voor sieraden: het is licht, kleurvast, sterk en onderhoudsvriendelijk. Het staal dat in sommige sieraden wordt gebruikt, is huidvriendelijk, de rubberen colliers zijn voorzien van zilveren sluitingen. Alle oorbellen hebben zilveren stekertjes en een aantal modellen kan worden voorzien van titanium stekertjes. De oorhangers en ringen zijn gemaakt van medicinaal staal.

Karakteristiek voor Otracosa zijn de ‘multi’ colliers en armbanden: een bonte verzameling van vrolijke kleuren. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf kleurencombinaties te maken. De armbanden en colliers kunnen tevens gemaakt worden in verschillende lengtes. Ideaal om een sieraad helemaal naar eigen wens te laten maken! In modekleuren, ton-sur-ton, uni, alles is mogelijk.

 

Heeft u interesse in dit product?

Stuur ons een bericht. Dan laten wij u snel weten waar u dit product kunt aanschaffen.